Schijf

Schijf is een aannemingsbedrijf, met als kernactiviteiten sloop-, grond- en asbestsanerings-werkzaamheden.

Sinds de oprichting in 1972 hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdige en toonaangevende onderneming. Ons bedrijf is gevestigd op het goed bereikbare industrieterrein van Uithoorn.

Door de flexibele organisatie, het moderne materieel, de juiste apparatuur en vooral de deskundige, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers is Schijf interessant voor overheden, woningbouwverenigingen, beleggers, projectontwikkelaars en bouw- en onderhoudsbedrijven.

Schijf Houthandel en Sloopwerken B.V. is gecertificeerd en voert de werkzaamheden uit conform kwaliteitseisen: Veilig en Milieukundig slopen SVMS-007, Asbestverwijdering SC-530, Veiligheidschecklist VCA** 2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008. Tevens zijn wij in bezit van het BRL SIKB 7000 protocol 7001 en 7004 certificaat voor het uitvoeren van bodemsaneringen.

Schijf werkt conform vooraf opgestelde werkplannen, met het doel de veiligheid voor onze medewerkers optimaal te kunnen garanderen, en de risico’s, door middel van vooraf inventariseren, beheersbaar te maken. Veiligheid en duurzaam staan bij Schijf hoog in het vaandel, een must voor iedere onderneming om een gezonde toekomst voor allen te bewerkstelligen.

www.schijf.nl