Van der Wal Parket, Bo Parket en Brederode Parket

Spotlight: Van der Wal Parket

Van der Wal Parket, Bo Parket en Brederode Parket, de beste voor uw vloer.

Deze drie bedrijven zijn allemaal onderdeel van het imperium van Daan van der Wal. Daan is 10 jaar geleden begonnen met Van der Wal Parket. Dit ging zo goed dat een paar jaar later Bo Parket in Amsterdam erbij kwam. Het bedrijf bleef maar groeien. Het ging zelfs zo goed, dat in januari 2017 Brederode Parket in Haarlem aan het imperium werd toegevoegd. En zelfs nu blijven we nog groeien. Zo heeft Bo Parket in september 2017 zijn tweede filiaal geopend in Volendam!

Van der Wal Parket is al jarenlang de parketleverancier voor de zakelijke markt. Met trots kunnen wij zeggen dat we al vele houten vloeren, laminaat en PVC hebben mogen leveren en installeren in winkels, kantoren en zelfs in sporthallen! Ook het onderhoud van deze vloeren wordt verzorgd door Van der Wal Parket. Van der Wal Parket werkt met name op projectbasis. U kunt bij ons terecht voor alle soorten houten vloeren. Denk aan een Visgraat, een Hongaarse Punt of bijvoorbeeld een mooi lamel parket. Moet uw vloer geschuurd worden? Geen probleem, u kunt namelijk ook bij ons terecht voor het renoveren, schuren, lakken en advies over het juiste onderhoud van uw vloer.

Bo Parket in Amsterdam en Volendam is er zowel voor de zakelijke markt als voor de particulier. Net als Van der Wal Parket zijn wij specialist in houten vloeren. Van lamelparket en tapis in bijvoorbeeld een visgraatmotief tot laminaat en PVC, we hebben het allemaal. Voor advies over het onderhouden van u vloer, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Om voor u de beste keuze te kunnen maken uit onze zeer uitgebreide collectie van soorten vloeren, type hout, motieven en kleurvariaties nodigen wij u uit in één van onze showrooms in Amsterdam en Volendam.

Brederode Parket Haarlem is er ook voor de zakelijke markt en voor de particulier. Wij hebben een ruim assortiment met zowel traditionele houten vloeren, als vloeren die passen bij de laatste trends. Het belangrijkste voor ons is de kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van ons product, maar ook de kwaliteit van het advies in de winkel, en de kwaliteit van het installeren van de vloer. Of dit nu gaat om een visgraat, een lamel of een laminaat vloer, er is altijd een vloer die bij u past. Ook kunt u bij ons terecht voor het renoveren of machinaal schuren van uw vloer.

Van der Wal Parket, Bo Parket en Brederode Parket beschikken over een team van hooggekwalificeerde vakmensen. Wij werken uitsluitend met eigen parketteurs. Hierdoor kunnen wij het vakmanschap en de kwaliteit van al onze medewerkers garanderen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de meest geavanceerde technieken om u de mooiste vloer te geven. Wij staan voor vakmanschap en wij bieden u garantie via het VPL (Vereniging Parketvloeren Leveranciers).

Wij zien u graag in één van onze showrooms!

Voor meer informatie gaat u naar: www.vanderwalparket.nl , www.boparket.nl en www.brederodeparket.nl