Toolstation

Toolstation is een van de snelgroeiende leveranciers van elektrische gereedschappenaccessoireshandgereedschapbevestigingsmiddelen en vele andere bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Sinds 2006 is Toolstation actief in Nederland en werkt met een team met één focus: lage prijzen, alle producten voorradig en een snelle service. Inmiddels heeft Toolstation in een groot deel van Nederland vestigingen geopend en is dit aantal nog steeds groeiend. Vind ook de Toolstation vestiging in jouw buurt.

Dankzij het unieke concept van Toolstation is het volledige assortiment, bestaande uit ruim 11.000 producten, op voorraad in iedere vestiging en tevens te verkrijgen via de webshop.
Je kunt je producten bij een medewerker aan de balie bestellen en deze pakt de artikelen direct voor je uit de schappen.

Festool, Makita, Stanley, Bahco en Wiha zijn slechts enkele van de ruim 100 merken waarmee we samenwerken. Dankzij de ruime keuze aan producten en merken heeft Toolstation het juiste gereedschap voor iedere professional in haar assortiment. Daarnaast verschijnt er iedere drie maanden een nieuwe catalogus met hierin een uitgebreid(er) assortiment en de beste gereedschapsdeals. Deze catalogus is gratis aan te vragen op de website of mee te nemen in een van onze vestigingen.

Ook online is Toolstation zeker geen kleine speler meer op de markt. Hier biedt Toolstation diverse voordelen voor de klant als gratis levering voor bestellingen met een waarde van boven de €10,-, exclusief onlineproducten en een snelle levertijd. Voor de fanatieke klussers of ZZP’ers die niet willen wachten om te beginnen is er ook de optie om te kiezen voor Click & Collect, hierbij wordt je online bestelling al na 15 minuten voor je klaargezet in een vestiging naar keuze. Zo kun je altijd weer snel aan het werk.

Nieuwsgierig geworden naar de beste gereedschapsdeals van Toolstation? Maak een account aan en schrijf je in voor onze nieuwsbrief of bezoek onze website: www.toolstation.nl.