Bouw – nieuws

 • Column JBN: The future is ours!
  on 19 oktober 2021 at 11:56

  Te veel mensen zijn helaas niet op de hoogte van Jong Bouwend Nederland. Daarom zijn we druk bezig om onze boeiende vereniging in zijn algemeenheid beter te positioneren, te professionaliseren en zichtbaarder te maken.

 • Meld u aan voor de WKB-bijeenkomst over de GWW-sector op dinsdag 9 november
  on 19 oktober 2021 at 09:58

  Afdeling Drenthe e.o. nodigt u graag uit voor de WKB-bijeenkomst met speciale aandacht voor de GWW-sector en het delen van ervaringen a.d.h.v. lokale proefprojecten, op 9 november in Paviljoen Nijstad, Koedijk 8 in Hoogeveen.

 • Kom naar de BouwMachines Kennisdag 2021 op 30 november
  on 18 oktober 2021 at 14:13

  Dit jaar vindt er weer een fysieke editie plaats van de BouwMachines Kennisdag. Werk jij met materieel en wil je alles weten over emissievrij en duurzaam ondernemen? Dan wil je 30 november niet missen. Het thema van dit jaar is 'Praktisch innoveren'.

 • Bouwers en infrabedrijven Limburg beleven inspirerende afdelingsdag in Kerkrade
  on 18 oktober 2021 at 14:09

  Inhoudelijke sprekers met stimulerende boodschappen en een bezoek aan zeer vooruitstrevend en inspirerend woningbouwproject, het volledig circulaire SUPERLOCAL in Kerkrade. De afdelingsdag van 7 oktober had de Limburgse bouw- en infrabedrijven veel boeiends te bieden.

 • Dennis van der Werff in dagelijks bestuur: vol energie en niet half
  on 18 oktober 2021 at 11:37

  De uitspraak van Dennis van der Werff dat hij "vol energie en niet half" aan zijn nieuwe klus begint, zegt genoeg. We hebben met de op woensdag 13 oktober aangestelde Van der Werff in het dagelijks bestuur een waardige opvolger voor Barend van Kessel gevonden. Na een opleiding civiele techniek ging hij technische bedrijfskunde studeren en schreef voor zijn afstuderen over een ‘overnamevraagstuk’. "Mijn familie (vader en vijf broers) vond toen dat ik toch echt moest overwegen om het bedrijf over te nemen en te gaan aansturen."