Bouw – nieuws

 • BNL special Ledenvoordelen #2 verschenen!
  on 18 oktober 2019 at 09:52

  In deze editie staan we o.a. stil bij de kick-off van het label Bouwend Nederland Verzekeringen. Dit label werd in het leven geroepen met als primaire doel om onze leden te behoeden voor financiële risico’s die de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Want we weten dat je als ondernemer bewust risico’s moet durven nemen. En als het dan toch misgaat, kan je rekenen op onze uitgebreide en bouw- en infraspecifieke dekkingen. Wil je graag bekijken of jouw huidige verzekeringen jouw dagelijkse risico’s voldoende afdekken? Neem dan contact op met bnlverzekeringen@aon.nl of bel 020 430 51 80.

 • Woningbouw kan vlot van start als minister stikstofnormen aanpast
  on 17 oktober 2019 at 16:43

  Met een paar maatregelen kan het kabinet de ontwikkeling en de bouw van woningen weer vlot trekken. Dat schrijft de woningbouwsector in een brief aan het kabinet. Deze maatregelen hebben geen nadelig effect op Natura 2000- gebieden. Dat blijkt uit een onafhankelijk rapport van onderzoeksbureau Sweco dat de sector vandaag met de brief aan de staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken aanbiedt

 • Ledenbijeenkomst Afdeling Midden-Holland en AVHM op legendarisch asfalt
  on 17 oktober 2019 at 16:02

  Circuit Zandvoort spreekt tot de verbeelding van veel Nederlanders. En helemaal tot die van de bouwers van afdeling Midden-Holland; die hebben immers volgend jaar de formule 1 in hun achtertuin. De ledenbijeenkomst op woensdag 16 oktober op het racecircuit trok dan ook ruim 50 deelnemers.

 • Debat: Hoe blijft senior met zwaar werk vitaal?
  on 17 oktober 2019 at 15:05

  Bouwers met een zwaar beroep moeten aan het eind van hun carrière worden ontzien. Werkgevers en werknemers zijn het daarover eens en onderzoeken hoe dit het beste kan. Steun van de politiek is broodnodig en daarom organiseren cao partijen het debat ‘Op weg naar een flexibele AOW’.

 • Column / De wereld achter het blauwe logo
  on 17 oktober 2019 at 15:03

  Mijn eerste twee maanden als voorzitter van de NVM zitten er net op. En wat mij is opgevallen is de bevlogenheid van onze makelaars die continue samen met kopers en verkopers bezig zijn de beste woon/werkplek te vinden en samen met onze taxateurs te kijken wat de optimale waarde van het onroerend goed is. Je bent als taxateur en makelaar onderdeel van een ‘customer journey’ zoals we dat tegenwoordig noemen.