Vastgoed – nieuws

 • Gaan de Amsterdamse woningprijzen halveren?
  on 18 oktober 2019 at 16:01

  Een eerder dit jaar verschenen en alarmerend onderzoek van een VJ-lezer en projectontwikkelaar voorspelde dat de Amsterdamse huizenprijs in de tweede helft van dit jaar nog maar de helft zou zijn van het prijspeil in januari 2019. Dreigt de voorspelling uit te komen?  &nbs

 • Van den Wijngaard nieuwe financieel directeur bij Bouwhuis Groep
  on 18 oktober 2019 at 15:29

  Met ingang van 1 november aanstaande zal de Bouwhuis Groep worden versterkt met de komst van Matthieu van den Wijngaard als financieel directeur. Hij zal onder CEO Jonald Bouwhuis de eindverantwoording krijgen voor alle financiële en fiscale zaken in de Bouwhuis Groep.

 • WAB moet zorgen voor meer vaste werknemers, maar is dat haalbaar?
  on 18 oktober 2019 at 14:20

  Er bestaan grote zorgen over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die per januari van start gaat. Het doel is om meer mensen in vaste dienst te krijgen en om dat te bereiken wordt het aannemen van flexwerkers duurder. Is dat wel de juiste manier?

 • Trend: Vastgoedbeleggers storten zich op opslag- en productieruimten
  on 18 oktober 2019 at 13:40

  Beleggen in logistiek en industrieel vastgoed heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Inmiddels storten beleggers zich ook massaal op de light industrial markt: bedrijfsruimten aan de randen van steden die worden gebruikt voor opslag en productie.

 • Stem nu op de Vastgoedbeslisser van 2019!
  on 18 oktober 2019 at 12:37

  Wie is volgens u dé Vastgoedbeslisser van dit jaar? Kies uit de 100 genomineerde personen die dit jaar een grote rol hebben gespeeld in de Nederlandse vastgoedsector. Op 19 november tijdens het Vastgoedbeslissers event wordt de definitieve winnaar bekend gemaakt. Stem nu!

 • Wie heeft trek in een vakantiepark dat jaarlijks €75 miljoen ebitda-winst maakt?
  on 18 oktober 2019 at 12:07

  Het zou dan de derde keer in 10 jaar tijd dat vakantieparkexploitant Roompot Vakanties een nieuwe eigenaar krijgt. De huidige eigenaar, de Franse investeringsmaatschappij PAI Partners wil ervan af en zoekt een koper die er een miljard voor wil betalen, inclusief de schulden.&nbs

 • Global Foods Innovation Centre in Wageningen bijna open
  on 18 oktober 2019 at 11:44

  Dura Vermeer Bouw Hengelo heeft de sleutels van het Global Foods Innovation Centre aan Unilever overhandigd. Het nieuwe, state of the art faciliteit voor gezondere en duurzame voedingsinnovaties is een van de meest duurzame multifunctionele gebouw ter wereld en staat in Wageningen.

 • HVBM Vastgoed ontwikkelt nieuw bedrijfspand voor P&M Express
  on 18 oktober 2019 at 11:36

  Transportbedrijf P&M Express verhuist naar nieuwe locatie op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. HVBM ontwikkelt het nieuwe bedrijfscomplex dat medio 2020 zal worden opgeleverd aan de Zevenheuvelenweg.&nbs

 • Alle grote beleggingsdeals over de eerste drie kwartalen van 2019 nu online!
  on 18 oktober 2019 at 11:33

  Vastgoedjournaal heeft de beleggingslijst voor de eerste drie kwartalen van 2019 in Excel gereed voor haar abonnees. Het gaat om bijna 400 gedocumenteerde Nederlandse vastgoedbeleggingstransacties met gedetailleerde informatie.

 • Nu ook digitaal tekenen in WoningDossier OSRE
  on 18 oktober 2019 at 11:22

  Sinds kort kunnen huurders en kopers van woningen hun contract digitaal ondertekenen waarbij makelaars een verzegeld document document ontvangen. Voor deze nieuwe oplossing Wederverhuur werkt OSRE samen met Rabobank E-Business.