Vastgoed – nieuws

 • Investeerders kopen voormalige Rabobank in Eindhoven
  on 19 oktober 2021 at 14:26

  De vastgoedinvesteerders Mobion Group en Novabest hebben het voormalige bankgebouw in winkelcentrum Woensel aangekocht van Coöperatieve Rabobank.

 • Hunkemöller opent distributiecentrum in Almere in 2023
  on 19 oktober 2021 at 13:32

  Lingeriemerk Hunkemöller opent in 2023 haar nieuwe distributiecentrum op Bedrijvenpark Stichtsekant in Almere. Op vrijdag 15 oktober is de omgevingsvergunning officieel ingediend bij de gemeente Almere, een grote stap in het proces.

 • Vastgoedinvesteerders kopen HEMA-pand in Helmond
  on 19 oktober 2021 at 12:39

  De vastgoedinvesteerders Mobion Group en Certo Capital hebben de HEMA in het centrum van Helmond aangekocht van een consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate. 

 • PingProperties verlengt huurovereenkomst Nelson Schoenen in winkelcentrum Schiedam
  on 19 oktober 2021 at 11:39

  PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Nelson Schoenen over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst in het winkelcentrum Passage, gelegen in het centrum van Schiedam.

 • Streven om CityLink-portefeuille volgend jaar ten minste te verdubbelen
  on 19 oktober 2021 at 11:14

  HighBrook Investors en Proptimize hebben onlangs  twee logistieke panden in Ridderkerk en Lisse gekocht voor de CityLink-portefeuille, die zij overigens aanzienlijk willen laten groeien het komende jaar. Waar zijn zij naar op zoek? 

 • Berlin Hyp financiert drie wijkwinkelcentra van Pertinea
  on 19 oktober 2021 at 10:59

  Vastgoedbelegger Pertinea heeft een financiering afgesloten met Berlin Hyp voor een portefeuille bestaande uit drie wijkwinkelcentra in Zoetermeer, Zwijndrecht en Dordrecht. Alle drie de objecten hebben minstens twee supermarkten, waaronder Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl.

 • Marktwaarde thans ook in zorgvastgoed in opkomst
  on 19 oktober 2021 at 09:50

  Vanaf medio 2022 zullen Nederlandse zorginstellingen hun vastgoed verplicht op marktwaarde moeten gaan taxeren. De Nederlandse Bank (DNB) heeft aangegeven deze richtlijn integraal te zullen gaan volgen. Welke kansen brengt dit met zich mee voor de vastgoedeigenaar? 

 • Opdracht voor uitbreiding Shell laadnetwerk naar BAM
  on 19 oktober 2021 at 09:37

  BAM Energie & Water heeft een raamovereenkomst gesloten met Shell Nederland voor de aanleg van laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer op honderd locaties in Nederland. Deze nieuwe laadpalen worden gerealiseerd in de nabijheid van winkelcentra, hotels en semi-publieke ruimten van vastgoedpartners van Shell.

 • Tessa van Casteren als Asset Manager aan de slag bij Merin
  on 19 oktober 2021 at 09:10

  Tessa van Casteren start per 1 november 2021 als Asset Manager bij Merin en zal zich onder andere bezighouden met Merin’s flexibele kantorenconcept ‘Smart Office’.

 • Modulaire megafabriek voor Europese woningmarkt
  on 19 oktober 2021 at 08:38

  Daags na de naamswijziging van Jan Snel naar Daiwa House Modular Europe, kondigt de modulaire bouwer wederom groot nieuws aan. Samen met Capital Bay Group zal een uitgebreide samenwerking worden aangegaan op het gebied van modulaire bouw. Lees meer over de plannen.